Senior és Méta tervezők


 

 

 

Kosár
A kosarad üres.

Éljen az alkotás!

Filozófiánk szerint bárki lehet Senior vagy Méta tervező. Bárki, aki elég kreativitást érez magában ahhoz, hogy maradandót alkosson.

 

Tervezőink nem csak divattervezők, hanem fotósok, grafikusok, enteriőrtervezők. És bár a textilben nem járatosak, de pontosan tudják, mit szeretnének viselni. És ennél több nem is kell.

ronyiszka (Bátori Veronika)

Szeretem a szivárványt fehérrel és feketével kombinálni.
Szeretem a vonalrajzokat, a transzformációs folyamatokat.
Szeretem, ha mások által össze nem illőnek hitt dolgok vannak egymással összhangba hozva.

Tervezés során figyelek a funkcionalitásra, a vonalak egyszerűségére, a sokoldalúságra.

Alapvető dolognak tartom a természet tiszteletben tartását és megóvását, ezért szabadidőmben
az újrahasznosítás technikájával "új" anyagot készítek, amiből később pedig ruhákat. Elindítottunk egy saját projektet is, amelynek keretében különböző típusú újrahasznosított termékeket készítünk; ennek szeretnék több időt és energiát szentelni.
Mindezek mellett sok más alkotó tevékenységet is folytatok.

Fontos számomra a hazai ipar segítése és megtartása. Ezért is örültem nagyon a lehetőségnek, hogy a Seniornak tervezhettem.

 

interjú ronyiszkával

csőkedóra

Szeretek varrni és tervezni.

Négy évesen kezdtem el babáim ruháit saját kezűleg elkészíteni, 13 éves voltam, mikor nagymamám megtanított szabni és varrni.  Szóval elég közel áll hozzám a tervezés.

Jelenleg kis szériás darabokat tervezek és varrok. Ruhákat, bakelitlemezes táskákat, néha ékszereket. De érdekel a fotózás és képzőművészet is.

Az első kalandom a Senior márkával is nagyszüleimhez köthetők. Nagypapámtól kaptam egy Senior pulcsit pár éve, ami még az övé volt. Tetszett a fazon, szín és hogy régen ez nálunk készült és saját márkával büszkélkedhettünk.


Aztán kaptam a felkérést a tervezésre. Az első gondolatom az volt, hogy maradni kellene az old school vonalnál, csak kicsit fel kellene dobni. Ezt az egyszerű geometriai formákkal próbáltam elérni.

kopden (Kopcsó Dénes)

Azóta rajzolok, mióta az eszemet tudom. Már ovis koromban tudtam, hogy a jövőben is rajzolni szeretnék. Jelenleg alkalmazott grafikusként tanulok, szeretném hivatásommá tenni szerelmemet.

Eddig sikerült végig rajzolni az életem.....remélem, a jövőben sem kell mást tennem. Szívesen alkotok, bármilyen témáról legyen szó.

Tervezés közben nem tudtam, hogy az emberek hogyan fogadják majd a munkáimat, de azt gondoltam, egy próbát mindenképp megér ;)

És úgy tűnik megérte.

 

interjú kopdennel

blg

Sok mindennel foglalkozom, de fő tevékenységem a fotózás. Ezt tanulom jelenleg és remélem, a jövőben is folytathatom valamelyik egyetemen.

 

Szeretem a dolgok azon részét megvilágítani, amiről az emberek nem vesznek tudomást. Problémákat föltárni, amiket látok, amik körülvesznek és foglalkoztatnak.

 

És mindezt úgy megörökíteni, ahogyan vannak, cicoma és "művészieskedés" nélkül.

bejus

Mindig is fontos szerepe volt életemben az alkotásnak, de nem művészi értelemben. Szeretek létrehozni dolgokat. Ebben a szolgáltató világban nagyon jó érzés kézzelfogható dolgot teremteni.


Gyakran terveztem ruhákat, ékszereket elsősorban magamnak. Kötöttem és varrtam is gyerekként.

 

Enteriőrtervezés a hivatásom, de örülök, hogy a textilben is kipróbálhatom magam.

Adatvédelem   Minőség és szavatosság   Jogi nyilatkozat   Webáruház működése
A Senior ® és Méta ® bejegyzett védjegy.
Minden jog fenntartva
© 2010 Senior/Méta
Made in Hungary
facebook iwiw YouTube twitter flickr