Senior és Méta tervezők


 

 

 

Kosár
A kosarad üres.
SZÁLLÍTÁS

A belföldi szállítási költségeket a SeMe Original Kft egységesen 1400Ft-os postaköltséggel szállítatja ki.

A leadott rendelés után maximum 5 munkanap elteltével visszaigazolást küldünk a rendelés feldolgozásáról. A csomagot 2-5 nap alatt kézbesíti a Magyar Posta Zrt. A késedelmes kézbesítésért cégünk nem vállal felesősséget.

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni utánvételes díjfizetéssel. Külföldi megrendelést egyéni egyeztetést követően tudunk teljesíteni.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8.00-17.00 között történik. Az át nem vett csomagok szállítási költségeit kiszámlázzuk a megrendelőnek. Amennyiben a szállító nem talál a kézbesítési címen, értesítőt hagy, melyen az újbóli kiszállítás időpontját vagy a csomag átvételének helyét is feltünteti. Ha a második kézbesítés is sikertelen, a csomagot visszaszállítják ügyfélszolgálatunknak, a szállítási költséget pedig kiszámlázzuk a megrendelőnek.


A szállítási határidő 2-7 munkanap a megrendeléstől számítva. Előfordulhat, hogy a megrendelt termék nincsen raktáron. Erről minden esetben tájékoztatunk és megbeszéljük, hogy igényt tartasz-e a megrendelésre esetleges későbbi teljesítés esetén is.

Fizetés: az áru átvételekor a futárnak, bizonylat ellenében készpénzben. Készpénzes fizetést a futár maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el.
Az átvevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termék vételára minden esetben a termékek mellett feltüntetett bruttó fogyasztói ár, mely tartalmazza a 25%-os áfát.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a kiküldöttn levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát és tájékoztatót a csomag tartalmazza.

Csere: amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő és cserélni szeretnél, akkor a visszaküldés és az újbóli postázás költsége is Téged terhel. Csere a megrendeléstől számított 8 napon belül kérhető. Az áru értékét utánvéttel kell rendezni, melyet kiszállításkor kell a futárnak átadni.

Mielőtt kifizetnéd a terméket, győződj meg a csomag és a termék hibátlanságáról. Ha sérült terméket kapsz, fizetés nélkül add vissza a futárnak, vegyétek jegyzőkönyvbe az esetet és értesítsd ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén. Utólagos jegyzőkönyv nélküli panaszt már nem tudunk elfogadni!


letölthető jegyzőkönyv

 

E-mail cím: hello(kukac)seme(pont)hu

 


   
 

 

Adatvédelem   Minőség és szavatosság   Jogi nyilatkozat   Webáruház működése
A Senior ® és Méta ® bejegyzett védjegy.
Minden jog fenntartva
© 2010 Senior/Méta
Made in Hungary
facebook iwiw YouTube twitter flickr