Senior és Méta tervezők


 

 

 

Kosár
A kosarad üres.
Végigrajzolom az életem

KopdenKopden az ifjú grafikus, kinek fejében azonnal rajzokban csapódik le a világ. Gondol egyet és már indul is a keze. Szerintünk sokan vagyunk olyanok, akik bármit megadnánk ilyen istenadta tehetségért. Szerencsések vagyunk, hogy tervezőink között tudhatjuk.

 

-Hogyan kerültél kapcsolatba a Méta márkával?
-Egyik kedves ismerősöm ajánlotta, hogy lehet tervezni a márkáknak. Megnéztem honlapjukon a termékeket és a Méta azonnal beindította az agyam. Fölvettem velük a kapcsolatot és pólótervezésbe kezdtem. Papírra vetettem egy-két tervemet, melyet a facebookon szavazattak meg.

-Mesélj erről a szavazásról. Milyen érzés volt látni, hogy az emberek véleményezik a munkád?

-Több terv is készült több tervezőtől. A Senior és Méta facebook oldalán a rajongókat arra kérték, hogy ők válasszák ki, melyeket gyártsák le. Így a vásárlók is beleszólhattak a gyártásba. Három tervemre lehetett szavazni. Nagyon jó érzés volt látni, hogy az emberek érdeklődését fölkeltették a rajzaim, még ha nem is tetszett mindenkinek minden tervem, de érzelmet, reakciót váltottam ki belőlük.

Méta pólótervek kopdentőlAzt hiszem nincs olyan grafika, mely mindenki ízlésének megfelelne. Tervezéskor is arra törekedtem, hogy ne ragadjak le egy stílusnál és korosztálynál. Három szempont szerint készítettem a rajzokat, mindhárom szempontot elsődlegesnek gondolom a Méta és a Senior márkákról, melyekkel más és más korosztályt lehet elérni. Az első, hogy megjelenítsem azt, hogy ez 100%-ban magyar termék. Ezt emeltem ki a nagyítós rajzommal. A második, hogy fiatalos és kreatív, amit a gombás tervben hangsúlyoztam. A harmadik pedig, hogy underground márkák. Ösztönző élmény volt a visszajelzéseket látni.

-Lesz folytatás? Vannak még terveid?
-Hogy vannak-e más terveim? Az attól függ, hogy van-e rájuk igény. Ha a vásárlók szívesen viselik terveimet, biztosan akadnak :)

 

Adatvédelem   Minőség és szavatosság   Jogi nyilatkozat   Webáruház működése
A Senior ® és Méta ® bejegyzett védjegy.
Minden jog fenntartva
© 2010 Senior/Méta
Made in Hungary
facebook iwiw YouTube twitter flickr