Senior és Méta tervezők


 

 

 

Kosár
A kosarad üres.
Szociofilmet improvizálnak

Május 25-én magyar szociofilmet improvizálnak a színpadon - a közönség ötletei alapján

Kicsi a költségvetés, ezért van idő a nagy pillanatokra – szenvedni a nagy pusztán, keményen belemondani a tutit a kamerába – Van idő mélyre menni! Van igény  a meztelenségre. Annyira kevés öröm jut az embernek ebben a (sípszó, fütty)… életben – MIÉRT HAGYNÁD KI?

 

A Filmszemle után szabadon a Momentán Társulat Önmegvalósít!

 

HáziMozi a Momentán TársulattalHáziMozi: MAGYAR SZOCIOFILM
A Magyar Mozgó ImpróSzínház  ajánlásával


A Momentán HáziMozi című előadásában a nézők társforgatókönyvírók és társrendezők. Választhatnak főhőst, kérhetnek fordulatokat; egy tulajdonsággal, tárggyal vagy új karakterrel megbolondíthatják a történetet. A HáziMozi a filmes műfajok jellegzetességeivel játszik. Bármilyen merész ötlet hangzik el a nézőtérről, a Momentán beleszövi az aznap esti történetbe, legyen a műfaj éppen horror, kosztümös film vagy road movie. Sosemvolt mozifilmek a színpadon – improvizálva.

 

Az előadás második felében az elkészült film „DVD extrái” elevenednek meg a színpadon. Extrák, vagyis rövid jeleneteket; játék a szereplőkkel, helyzetekkel, műfajokkal: casting és rendezői változat, trailer és sajtótájékoztató, cenzúrázott jelenetek és főcímdal – ahogy a kedves néző óhajtja.

 

 

 

 játszók: Boldoghy Borbála, Harsányi Bence, Kiskovács Attila, Molnár Levente, Nemes Takách Kata, Simonyi Balázs, Tóth Barnabás, Várady Zsuzsi

zenei vezető: Pirisi László

www.momentantarsulat.hu

vissza

May 25, 2011
Adatvédelem   Minőség és szavatosság   Jogi nyilatkozat   Webáruház működése
A Senior ® és Méta ® bejegyzett védjegy.
Minden jog fenntartva
© 2010 Senior/Méta
Made in Hungary
facebook iwiw YouTube twitter flickr