Senior és Méta tervezők


 

 

 

Kosár
A kosarad üres.
Központban a részletek

Klasszikus Senior szabadidő felsőink Mentazöld-középszürke párossal egészültek ki. Méta klasszikus vonalú felsőnk a Sárga-királykék mellett most már Piros-királykék kombinációban is kapható.

 

Három új fazonnal színesítettük a férfi termékeink csoportját: dinamikus színösszeállításban a Méta barna-sárga-narancs és az old scool hangulatot idéző Senior Drapp-sárga valamint Senior Sötétkék-zöld szabadidő felső.

Senior melegítő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Két új női szabadidő felsőnk egyszerre retro és absztrakt. Türkiz alap retro kockás betétekkel és Drapp alap rózsaszín kockás betéttel vált egyedivé.

Zigi tervezőnk olyan felsőket alkotott, melyek szakítanak a hagyományos sportos fazonokkal, megjelenésükben sokkal inkább utcai viselet, mindemellett a kényelmes vonalvezetése maradt. Mintáiban a ’80-as éveket idézik, de összeállításukban már teljesen modern.

Női melegítő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kollekció összeállításakor fő célunk a részletek kiemelése volt. Továbbra is csak kiváló hazai kelméből készítjük termékeinket és kellékeinket is hazai készítőknél szerezzük be. Még erősebb minőségi követelményeket támasztunk az összeállítás során, hogy a rögzítő és díszítő varrások ne csak esztétikusak, de tartósak is legyenek.
 Méta melegítő

Hímzéseink egyedülálló változatosságban színesítik termékeinket. Nem csak hagyományosan előre helyeztünk színes logókat, hanem helyet kapott hímzett felirat hátul és az ujjakon is.
Új címkékkel láttuk el a termékeket, így egy melegítő felsőnkben már négy darab címke jelöli a márkát, összetételt és méretet.
 

 

 

2012 Őszi kollekció

Nov 28, 2012
Adatvédelem   Minőség és szavatosság   Jogi nyilatkozat   Webáruház működése
A Senior ® és Méta ® bejegyzett védjegy.
Minden jog fenntartva
© 2010 Senior/Méta
Made in Hungary
facebook iwiw YouTube twitter flickr