Senior és Méta tervezők


 

 

 

Kosár
A kosarad üres.
Punnany Massif

A Punnany Massif 2003-ban alakult pécsi hip-hop zenekar. Bár a zenekar története 1994-ig nyúlik vissza. Első lemezüket a Körkorképet 2006-ban jelentették meg. A 17 dalt tartalmazó lemez igazi körkép, egy betekintés a mai ember hétköznapjaiba.
2009-ben a Telik című dal elnyerte az Év Dala díjat a hiphop.hu átadón. 2010-ben jelent meg második albumuk a ShenKick. Az új lemezen több vendégelőadó színesíti a dalokat, mint például Takács Eszter, Beck Zoli, Gál Máté.

 

Hogy miféle zenekar a Punnany Massif? Fifikás lírika, robbanékony hangminták, harmonikus hangszeres játék és büszkén vállalt lokálpatrióta attitűd a Mecsek (leg)aljáról, ha csak pár szóval akarjuk jellemezni a csapatot. 10 fős élőzenekari felállásuk végigturnézta az országot , meghódította Isztambult, 3 új klip mellett kidobta várva-várt második nagylemezét, majd egy huszáros rohammal bevette Pécs szuperakusztikájú koncerttermét, a Kodály Központot, ahol kórussal, vonósokkal, fúvósokkal és táncosokkal és egy Kölesferivel kiegészülve majd’ százan léptek színpadra. A sok munkának be is ért a gyümölcse: a Punnany lett az MTV zenecsatorna idei EMA-szavazásának egyik jelöltje a ’Legjobb Hazai Előadó’ kategóriában!A csapat magját alkotó, termékeny zenei kollektíva továbbra sem nyugszik: szeptember elején jött ki a Shen Kick folytatásaként is felfogható, 8 számos Sun Kick kislemez. A nyári ízekkel átitatott napfényes hangulat-pakk egyik ’legfílingesebb’ dala, az ’Élvezd ’egyből közönségkedvenc lett, a városkánk irányában vállaltan elfogult ’Pécs Aktuál X’ c. nótához készített, helyi fejeket is szép számban felvonultató videoklip pedig nemrég került bemutatásra.
A ’Pécs Aktuál X’ c. számunk videoklipjét választották 150 másik klip közül 2011 legjobbjának a zene.hu olvasói!

 

A zenekar tagjai:


Felcser Máté (Rendben Man) - zene, szöveg
Farkas Roland (Wolfie) - szöveg
Piszkár Bálint (R-nold) - dj
Gergő – hegedűbűvész
Szekeres Norbert (Szeki) - trombita
Meszi (Zagastic) - vokál
Iványi Szabolcs - gitár, vokál
Kerekes Kornél - nagybőgő
Kerekes Balázs - bass
Zentai Péter - dob
Bolbach "Deepy" Gábor – billentyű


www.punnanymassif.hu
www.facebook.com/PunnanyMassif

 

Punnany Massif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punnany Massif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Punnany Massif

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vissza

Adatvédelem   Minőség és szavatosság   Jogi nyilatkozat   Webáruház működése
A Senior ® és Méta ® bejegyzett védjegy.
Minden jog fenntartva
© 2010 Senior/Méta
Made in Hungary
facebook iwiw YouTube twitter flickr