Senior és Méta tervezők


 

 

 

Kosár
A kosarad üres.

JOGI NYILATKOZAT

A www.seme.hu weboldal minden eleme (nevek, logók, szövegek, képek, grafikák, animációk, videók, stb.) szerzői jogi oltalom alatt állnak!

A www.seme.hu elemeinek bárminemű, a jogtulajdonos írásbeli engedélye nélküli felhasználása bűncselekménynek minősül. A www.seme.hu működtetője semmilyen adatvesztésért és az abból eredő károkért nem vállal felelősséget.

Felelősség korlátozása


A weboldalon és áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A SeMe webáruház semmilyen módon nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami az SeMe webáruházhoz való csatlakozás során vagy miatt következett be. A résztvevő felelőssége felmérni, hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

A SeMe webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az SeMe webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.
 

Minden jog fenntartva! Copyright 2010

Adatvédelem   Minőség és szavatosság   Jogi nyilatkozat   Webáruház működése
A Senior ® és Méta ® bejegyzett védjegy.
Minden jog fenntartva
© 2010 Senior/Méta
Made in Hungary
facebook iwiw YouTube twitter flickr